Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Osobní
Truck Bus Agro

Quick Check®Commercial na veletrhu Automechanika 2022

Zpět na Zpravodaj
 
 

Společnost Hunter Engineering Company vystaví na veletrhu Automechanika 2022 bezobslužný kontrolní systém Quick Check®Commercial pro užitková vozidla

Quick Check® Commercial, bezobslužný systém společnosti Hunter Engineering pro kontrolu geometrie a dezénu pneumatik užitkových vozidel, bude jedním z mnoha inovativních produktů vystavených na stánku společnosti na veletrhu Automechanika Frankfurt 2022.

Po zrušení veletrhu v roce 2020 a upraveném formátu v roce 2021 bude společnost Hunter poprvé předvádět možnosti kontrolního systému na veletrhu Automechanika v hale 8, stánek C50, ve dnech 13.-17. září.

"Jsme nadšeni, že konečně můžeme našim globálním zákazníkům osobně představit Quick Check® Commercial," řekl Alex Smith, produktový manažer pro inspekci. "Je to okamžitá a nenáročná kontrola stavu dvou nejdůležitějších bezpečnostních a ekonomických aspektů užitkových vozidel, pneumatik a geometrie."

Quick Check® Commercial provádí automatickou a bezdotykovou kontrolu geometrie a dezénu pneumatik náprav všech nákladních vozidel pomocí 40 optických a laserových senzorů a poskytuje snadno srozumitelné trojrozměrné modely hloubky dezénu.

Tato data lze snadno sdílet se zákazníky, což zvyšuje transparentnost a možnosti seřízení geometrie a výměny pneumatik v servisech pro užitková vozidla. Správci vozových parků mohou zase výrazně zvýšit svůj zisk na kilometr díky prodloužené životnosti pneumatik a snížení spotřeby paliva.

"Vzhledem k tomu, že bezobslužný systém nevyžaduje nic víc než projet vozidlem mezi sloupky, mohou nákladní vozidla projíždět nepřetržitě bez nároku na čas a práci obsluhy, což poskytuje jasná a použitelná data ovlivňující spotřebu paliva a životnost pneumatik," řekl Smith.

Systém Quick Check® Commercial pro kontrolu geometrie a dezénu pneumatik podporuje konfigurace s více přívěsy, dvojitými nápravami, super-single pneumatikami, jakož i nákladní automobily střední a těžké kategorie.

Společnost Hunter je prvním světovým dodavatelem, který představil bezdotykové kontrolní řešení pro měření odklonu, celkové sbíhavosti, úhlu tandemové nápravy a hloubky dezénu pneumatik na všech sestavách užitkových vozidel.

Společnost Hunter Engineering Company® je celosvětovým lídrem v oblasti nejmodernějších systémů pro seřizování geometrie, vyvažovaček kol, soustruhů na brzdy, montážních strojů, zvedáků, zařízení pro autonomní kontrolu geometrie a pneumatik.

Zařízení Hunter je schváleno a používáno výrobci vozidel, prodejci automobilů a nákladních vozidel, prodejci pneumatik a servisy po celém světě.

AD TECHNIK s.r.o., Moskevská 1569/65b, 101 00 Praha - Vršovice · tel.: 272 072 331 · e-mail: info@adtechnik.cz

www.adtechnik.cz

Odhlášení z odběru novinek

 
Moskevská 1569/65b areál Narex, 101 00 Praha 10
Tel.: +420 272 072 331, Fax: +420 272 072 334
E-mail: info@adtechnik.cz, www.adtechnik.cz